Research & Development

Passie for technologieWil je meer weten?

Search rather than research

TDI is een toonaangevende R&D-service bedrijf met een stevig trackrecord en een sterke internationale reputatie in wetenschap en technologie. De focus van TDI ligt op Agri & Life Sciences. Daarnaast heeft TDI een uitstekend track record als het gaat om het schrijven en managen van multi stakeholder (subsidie) samenwerkingsprojecten.

Sinds de oprichting heeft TDI meerdere baanbrekende innovaties tot stand gebracht waarvan enkele als startup zelfstandig zijn gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: Beeter®vleesvervangers, verschillende milde conserveringstechnologieën, AMAP verpakkingstechnologie en Soil Reset® biologische grondontsmetting.

De expertise, faciliteiten en diensten van  TDI zijn laagdrempelig beschikbaar voor de startups van BOX, eventueel als onderdeel van een investering.

Kijk voor meer informatie op  www.tdi-bv.nl.

TDI stelt hun R&D-kennis (voor eigen rekening en risico) ook beschikbaar aan de industrie. Onze diensten worden internationaal gewaardeerd, zo blijkt uit de klantenportfolio en showcases.

BOX werkt o.m. aan een door OP_OOST en de EU gefinancieerd project voor nieuwe vleesvervangers, waarbij de keuze van de technologie medegebaseerd is op duurzaamheid.