Research & Development

Passie for technologieWil je meer weten?

Search rather than research

TOP en TDI zijn toonaangevende R&D-service met een stevig trackrecord en een sterke internationale reputatie in wetenschap en technologie. Beide bedrijven worden gedreven door gepassioneerde mensen die zijn gebrand op toepasbaar resultaat. TOP richt zich op praktische high-end innovaties voor haar klanten in de voedingsindustrie, van startup tot multinationals; de focus van TDI ligt op Agri & Life Sciences.

Sinds de oprichting hebben TDI en TOP meerdere baanbrekende innovaties tot stand gebracht waarvan enkele als startup zelfstandig zijn gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: Beeter®vleesvervangers, verschillende milde conserveringstechnologieën, AMAP verpakkingstechnologie en Soil Reset® biologische grondontsmetting.

De expertise, faciliteiten en diensten van TOP en TDI zijn laagdrempelig beschikbaar voor de startups van BOX, eventueel als onderdeel van een investering.

Kijk voor meer informatie op www.top-bv.nl of www.tdi-bv.nl.

TOP en TDI stellen hun R&D-kennis (voor eigen rekening en risico) ook beschikbaar aan de industrie. Onze diensten worden internationaal gewaardeerd, zo blijkt uit de klantenportfolio en showcases.

Kijk voor meer informatie op www.top-bv.nl of www.tdi-bv.nl.

BOX werkt o.m. aan een door OP_OOST en de EU gefinancieerd project voor nieuwe vleesvervangers, waarbij de keuze van de technologie medegebaseerd is op duurzaamheid.